Edvardsen Biler ApS

  • Værksted / Reservedele

HVORFOR BRUGE ET AUTORISERET MAZDA-VÆRKSTED TIL DIT EFTERSYN?

Hos Mazda plejer vi ikke bare din bil men også dig – vores kunde. Når din bil får et eftersyn hos en Mazda-forhandler, får du også professionel service til konkurrencedygtige priser. For dig og din bil betyder det driftsikkerhed, pålidelighed, sikkerhed og en fordelagtig gensalgssalgsværdi.

DEN BEDST MULIGE SERVICE

Formålet med vores service er at sikre dig den absolut bedste kvalitet, mest muligt for pengene samt en åben, ærlig og personlig behandling. Vi aftaler altid en pris, inden servicearbejdet udføres, og et tidspunkt, hvor du kan hente din Mazda, så der er ingen risiko for ubehagelige overraskelser af nogen art.

MAZDA PRISGARANTI

Hos Mazda har vi prisgaranti på alt vores værkstedsarbejde, så du som Mazda-ejer altid kan få den bedste, autoriserede service og originale reservedele til den mest fordelagtige pris. Har du med et pristilbud fra et uautoriseret værksted, matcher vi det på prisen – på den autoriserede måde. 

Tilbuddet skal dog:

  • Maks. være tre uger gammelt
  • Komme fra et værksted inden for maks. 20 km af et af vores værksteder
  • Omfatte et stykke arbejde med originale Mazda-reservedele

Det er din sikkerhed for at bevare den originale kvalitet til den rigtige pris. Ingen bedre , ingen billigere og ingen bekymringer.

UDDANNELSE OG UDSTYR

Mazda-værkstederne har investeret meget i uddannelse af medarbejderne og i topmoderne serviceudstyr. På et uatoriseret værksted kan du risikere at få lavet enten for lidt eller for meget, men på et autoriseret Mazda-værksted har du garanti for, at din bil får den helt rigtige vedligeholdelse og de påkrævede serviceeftersyn, uanset alder og kilometertal.

DIGITAL SERVICEBOG

Med Mazdas digitale servicebog (DSR) sikrer du dig mod uægte og forfalskede servicedokumenter og mod manipulation af bilens kilometertæller. Servicebogen gør det samtidig nemt at holde servicehistoriken ajour. Alle informationer opbevares elektronisk og erstatter dermed den sædvanlige servicebog i papirform. Så du og din Mazda opnår en sikker, præcis og ubrudt servicehistorik.

Luk menu